Gastroblog listopada 2019, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów i możliwości pisarskich restauratorom i właścicielom firm z branży gastronomicznej.
Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).
Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z listopada.
#Gastroblog listopada 2019
A. Recenzje restauracji
Gdzie zjeść gęsinę na św. Marcina we Wrocławiu? – Wrocławskie podróże kulinarne
Uroczystość św. Marcina to przede wszystkim odświętny obiad, na którym króluje gęś. Sprawdźcie, jakie przepisy serwują wrocławskie restauracje.
B. Blogi kulinarne
Naleśniki orkiszowe z cynamonem – Kulinarna Maniusia
Jesienna kuchnia to także esencjonalny cynamon. W chłodniejsze dni naleśniki orkiszowe – zdrowe i ekologiczne, z dodatkiem cynamonu. Mniam!
C. Blogi o alkoholach
Pekiński piwny przewodnik – Browarnik Tomek
Warto spojrzeć, co z piw oferuje Pekin – stolica Chin. Dobre inspiracje dla chińskich knajp w Polsce, sprawdź koniecznie.
D. Blogi o kawie i herbacie
Wróżenie z herbacianych fusów – Co za herbata
Na Andrzejki jak znalazł, czyli co można wywróżyć z herbacianych fusów?
Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.
Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w listopadowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł
Zostaw komentarz