Partner Managero.pl na terenie woj. mazowieckiego:
KCG – wdrożenie HACCP, GMP/GHP do Sanepidu
Infolinia: 57 607-31-77
- Otwierasz lokal na terenie województwa mazowieckiego i potrzebujesz księgi HACCP?
- Zastanawiasz się, czy wystarczy Ci samo GMP/GHP?
- Przeraża Cię odbiór i kontrola lokalu przez Sanepid?
Nasz Partner w mieście Warszawa pomoże zarówno przy stworzeniu księgi HACCP jak i jej wdrożeniu w Twoim lokalu gastronomicznym.
Fachowcy z dziedziny HACCP, wieloletni praktycy technologii żywienia z branży gastronomicznej są do Twojej dyspozycji na terenie miast: Warszawa, Radom, Płock, Siedlce, Legionowo, Piaseczno, Wołomin, Ostrołęka a także w mniejszych miejscowościach w województwie mazowieckim. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia a także Rozporządzenia Wspólnoty Europejskiej określają przymus wprowadzenia zasad HACCP w restauracjach i innych lokalach gastronomicznych. Niekiedy wystarczy samo GMP/GHP, o ile Twój lokal i zakres działalności gastronomicznej będą temu sprzyjały.
Dokumentacja HACCP Warszawa, Siedlce, Ostrołęka
Podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego otrzymasz od specjalisty na terenie województwa mazowieckiego następującą pomoc:
- stworzenie dokumentacji HACCP lub GMP/GHP,
- wdrożenie zasad wynikających z dokumentacji,
- przeszkolenie personelu pod kątem zasad bezpieczeństwa żywności i żywienia,
- wykonanie audytu lokalu pod kątem przestrzegania zasad HACCP.
Fachowcy Managero wykonują profesjonalną i w 100% akceptowalną przez Sanepid dokumentację HACCP.
UWAGA! Dokumentację HACCP przygotowuje się zazwyczaj na podstawie projektu technologicznego. Jeśli jeszcze go nie posiadasz, to zamów teraz: projekt technologiczny Warszawa
Księga HACCP Warszawa – CENA
Dokumentacja HACCP i GMP/GHP jest zawsze sprawą indywidualną i musi być dostosowana do potrzeb Twojego lokalu. Koszt zależy od wielkości lokalu, położenia i tego, co zamierzasz przygotowywać. Widełki cenowe mieszczą się w zakresie od 390zł do 600zł dla fast-foodów i od 600zł do 1600 złotych dla większych lokali. Po krótkiej rozmowie, specjalista przedstawi Ci dokładną ofertę.
HACCP Warszawa – kontakt
Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz uzyskać profesjonalną pomoc specjalistów z zakresu HACCP i GMP/GHP w Warszawie lub w innym mieście woj. mazowieckiego.