księga haccp

HACCP Łódź, Piotrków, Bełchatów

Partner Managero.pl na terenie woj. łódzkiego:

QSM – wdrożenie HACCP, GMP/GHP
Infolinia: 57 607-31-77


  • Otwierasz lokal na terenie województwa łódzkiego i potrzebujesz księgi HACCP?
  • Zastanawiasz się, czy wystarczy Ci samo GMP/GHP?
  • Przeraża Cię odbiór i kontrola lokalu przez Sanepid?

Nasz Partner w mieście Łódź pomoże zarówno przy stworzeniu księgi HACCP jak i jej wdrożeniu w Twoim lokalu gastronomicznym.

Fachowcy z dziedziny HACCP, wieloletni praktycy technologii żywienia z branży gastronomicznej są do Twojej dyspozycji na terenie miast: Łódź, Piotrków Trybunalski, Łowicz, Bełchatów, Tomaszów Mazowiecki, Skierniewice, Zgierz, Radomsko, Rawa Mazowiecka a także w mniejszych miejscowościach w województwie łódzkim. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia a także Rozporządzenia Wspólnoty Europejskiej określają przymus wprowadzenia zasad HACCP w restauracjach i innych lokalach gastronomicznych. Niekiedy wystarczy samo GMP/GHP, o ile Twój lokal i zakres działalności gastronomicznej będą temu sprzyjały.

Dokumentacja HACCP Łódź, Łowicz, Tomaszów

haccp łódź, piotrków

Zleć Managero.pl wykonanie HACCP w miastach: Łódź, Piotrków, Łowicz i innych w woj. łódzkim

Podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego otrzymasz od specjalisty na terenie województwa łódzkiego następującą pomoc:

  • stworzenie dokumentacji HACCP lub GMP/GHP,
  • wdrożenie zasad wynikających z dokumentacji,
  • przeszkolenie personelu pod kątem zasad bezpieczeństwa żywności i żywienia,
  • wykonanie audytu lokalu pod kątem przestrzegania zasad HACCP.

Fachowcy Managero wykonują profesjonalną i w 100% akceptowalną przez Sanepid dokumentację HACCP. 

UWAGA! Dokumentację HACCP przygotowuje się zazwyczaj na podstawie projektu technologicznego. Jeśli jeszcze go nie posiadasz, zamów razem z księgą HACCP: projekt technologiczny Łódź

Księga HACCP Łódź – CENA

Dokumentacja HACCP i GMP/GHP jest zawsze sprawą indywidualną i musi być dostosowana do potrzeb Twojego lokalu. Koszt zależy od wielkości lokalu, położenia i tego, co zamierzasz przygotowywać. Widełki cenowe mieszczą się w zakresie od 600 do 1600 złotych. Po krótkiej rozmowie, specjalista przedstawi Ci dokładną ofertę.

HACCP Łódź – kontakt

Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz uzyskać profesjonalną pomoc specjalistów z zakresu HACCP i GMP/GHP w Łodzi lub w innym mieście woj. łódzkiego.

Napisz ws księgi HACCP lub zadzwoń: 57 607-31-77

    Imię i nazwisko

    Twoje miasto

    Opisz swój problem i sprecyzuj oczekiwania

    Adres email

    Nr telefonu

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania, zgodnie z Polityką Prywatności. Wiem, że zgodę tą mogę w każdej chwili wycofać.

    Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej.

    [Głosów: 1   Average: 5/5]
    Call Now Button