księga haccp

HACCP Wrocław, Wałbrzych, Legnica

Partner Managero.pl na terenie woj. dolnośląskiego:

Horeca+ – wdrożenie HACCP, GMP/GHP
Infolinia: 57 607-31-77


  • Otwierasz lokal na terenie województwa dolnośląskiego i potrzebujesz księgi HACCP?
  • Zastanawiasz się, czy wystarczy Ci samo GMP/GHP?
  • Przeraża Cię odbiór i kontrola lokalu przez Sanepid?

Nasz Partner w mieście Wrocław pomoże zarówno przy stworzeniu księgi HACCP jak i jej wdrożeniu w Twoim lokalu gastronomicznym.

Fachowcy z dziedziny HACCP, wieloletni praktycy technologii żywienia z branży gastronomicznej są do Twojej dyspozycji na terenie miast: Wrocław, Wałbrzych, Legnica, Kłodzko, Jelenia Góra, Zgorzelec, Głogów, Kudowa Zdrój, Duszniki Zdrój a także w mniejszych miejscowościach w województwie dolnośląskim. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia a także Rozporządzenia Wspólnoty Europejskiej określają przymus wprowadzenia zasad HACCP w restauracjach i innych lokalach gastronomicznych. Niekiedy wystarczy samo GMP/GHP, o ile Twój lokal i zakres działalności gastronomicznej będą temu sprzyjały.

Dokumentacja HACCP Wrocław, Kłodzko, Jelenia Góra

haccp wrocław, wałbrzych, kłodzko

Zleć Managero.pl wykonanie HACCP w miastach: Wrocław, Kłodzko, Jelenia Góra i innych w woj. dolnośląskim

Podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego otrzymasz od specjalisty na terenie województwa dolnośląskiego następującą pomoc:

  • stworzenie dokumentacji HACCP lub GMP/GHP,
  • wdrożenie zasad wynikających z dokumentacji,
  • przeszkolenie personelu pod kątem zasad bezpieczeństwa żywności i żywienia,
  • wykonanie audytu lokalu pod kątem przestrzegania zasad HACCP.

Nasi fachowcy wykonują profesjonalną i w 100% akceptowalną przez Sanepid dokumentację HACCP. 

UWAGA! Dokumentację HACCP przygotowuje się zazwyczaj na podstawie projektu technologicznego. Jeśli jeszcze go nie posiadasz, to zamów teraz: projekt technologiczny Wrocław

Księga HACCP Wrocław – CENA

Dokumentacja HACCP i GMP/GHP jest zawsze sprawą indywidualną i musi być dostosowana do potrzeb Twojego lokalu. Koszt zależy od wielkości lokalu, położenia i tego, co zamierzasz przygotowywać. Widełki cenowe mieszczą się w zakresie od 600 do 1600 złotych. Po krótkiej rozmowie, specjalista przedstawi Ci dokładną ofertę.

Gwarantujemy opracowanie dokumentacji HACCP w terminie i zgodnie z obowiązującymi przepisami Sanepidu. Dokumentację HACCP oraz księgę HACCP, GMP/GHP tworzymy pod indywidualne zamówienie. Nasze dokumentacje uwzględniają specyfikę lokalu gastronomicznego i zakres prowadzonej działalności.

HACCP Wrocław – kontakt

Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz uzyskać profesjonalną pomoc specjalistów z zakresu HACCP i GMP/GHP we Wrocławiu lub w innym mieście woj. dolnośląskiego.

Napisz ws. księgi HACCP lub zadzwoń: 57 607-31-77

    Imię i nazwisko

    Twoje miasto

    Opisz swój problem i sprecyzuj oczekiwania

    Adres email

    Nr telefonu

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania, zgodnie z Polityką Prywatności. Wiem, że zgodę tą mogę w każdej chwili wycofać.

    Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej.

    [Głosów: 1   Average: 5/5]
    Call Now Button