Partner Managero.pl na terenie woj. dolnośląskiego:
Horeca+ – wdrożenie HACCP, GMP/GHP
Infolinia: 57 607-31-77
- Otwierasz lokal na terenie województwa dolnośląskiego i potrzebujesz księgi HACCP?
- Zastanawiasz się, czy wystarczy Ci samo GMP/GHP?
- Przeraża Cię odbiór i kontrola lokalu przez Sanepid?
Nasz Partner w mieście Wrocław pomoże zarówno przy stworzeniu księgi HACCP jak i jej wdrożeniu w Twoim lokalu gastronomicznym.
Fachowcy z dziedziny HACCP, wieloletni praktycy technologii żywienia z branży gastronomicznej są do Twojej dyspozycji na terenie miast: Wrocław, Wałbrzych, Legnica, Kłodzko, Jelenia Góra, Zgorzelec, Głogów, Kudowa Zdrój, Duszniki Zdrój a także w mniejszych miejscowościach w województwie dolnośląskim. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia a także Rozporządzenia Wspólnoty Europejskiej określają przymus wprowadzenia zasad HACCP w restauracjach i innych lokalach gastronomicznych. Niekiedy wystarczy samo GMP/GHP, o ile Twój lokal i zakres działalności gastronomicznej będą temu sprzyjały.
Dokumentacja HACCP Wrocław, Kłodzko, Jelenia Góra

Zleć Managero.pl wykonanie HACCP w miastach: Wrocław, Kłodzko, Jelenia Góra i innych w woj. dolnośląskim
Podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego otrzymasz od specjalisty na terenie województwa dolnośląskiego następującą pomoc:
- stworzenie dokumentacji HACCP lub GMP/GHP,
- wdrożenie zasad wynikających z dokumentacji,
- przeszkolenie personelu pod kątem zasad bezpieczeństwa żywności i żywienia,
- wykonanie audytu lokalu pod kątem przestrzegania zasad HACCP.
Nasi fachowcy wykonują profesjonalną i w 100% akceptowalną przez Sanepid dokumentację HACCP.
UWAGA! Dokumentację HACCP przygotowuje się zazwyczaj na podstawie projektu technologicznego. Jeśli jeszcze go nie posiadasz, to zamów teraz: projekt technologiczny Wrocław
Księga HACCP Wrocław – CENA
Dokumentacja HACCP i GMP/GHP jest zawsze sprawą indywidualną i musi być dostosowana do potrzeb Twojego lokalu. Koszt zależy od wielkości lokalu, położenia i tego, co zamierzasz przygotowywać. Widełki cenowe mieszczą się w zakresie od 600 do 1600 złotych. Po krótkiej rozmowie, specjalista przedstawi Ci dokładną ofertę.
Gwarantujemy opracowanie dokumentacji HACCP w terminie i zgodnie z obowiązującymi przepisami Sanepidu. Dokumentację HACCP oraz księgę HACCP, GMP/GHP tworzymy pod indywidualne zamówienie. Nasze dokumentacje uwzględniają specyfikę lokalu gastronomicznego i zakres prowadzonej działalności.
HACCP Wrocław – kontakt
Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz uzyskać profesjonalną pomoc specjalistów z zakresu HACCP i GMP/GHP we Wrocławiu lub w innym mieście woj. dolnośląskiego.