projekty technologiczne

Projekt technologiczny do Sanepidu

  • pomożemy w przystosowaniu pomieszczeń do wymogów Sanepidu,
  • stworzymy projekt technologiczny zatwierdzony przez rzeczoznawcę,
  • doradzimy jak najkorzystniej umiejscowić urządzenia gastronomiczne,

Dlaczego warto zamówić projekt technologiczny od Partnera Managero.pl

  • SPRAWNIE I BEZBOLEŚNIE PRZEJDZIESZ KONTROLĘ LOKALU PRZEZ SANEPID
  • OTRZYMASZ POMOC MERYTORYCZNĄ I PRAKTYCZNĄ DOTYCZĄCĄ PRZESTRZEGANIA PRZEPISÓW
  • BĘDZIESZ WSPÓŁPRACOWAŁ Z FACHOWCAMI Z WIELOLETNIM DOŚWIADCZENIEM W GASTRONOMII
Gdzie będziesz prowadził działalność gastronomiczną?

Każdy lokal gastronomiczny jest wyjątkowy i potrzebuje indywidualnego podejścia. Projekt technologiczny jest obarczony kosztami, które zależą od rodzaju działalności i wielkości lokalu. Jesteśmy elastyczni i chętnie negocjujemy. Widełki cenowe:

  • projekt technologiczny fast-foodów 1000 – 2.500 zł
  • projekt technologiczny dużej gastronomii 1.500 – 6.000 zł

Aby skontaktować się ze specjalistą zadzwoń: 57 607-31-77, lub wypełnij dokładnie formularz kontaktowy. W ciągu 48 godzin otrzymasz ofertę dopasowaną do Twoich potrzeb.

Wypełnij formularz kontaktowy

    Imię i nazwisko

    Twoje miasto

    Opisz w czym potrzebujesz wsparcia

    Adres email

    Nr telefonu

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania, zgodnie z Polityką Prywatności. Wiem, że zgodę tą mogę w każdej chwili wycofać.

    Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej

    Oceń
    [Głosów: 5 Ocena: 4.2]
    Call Now Button