- pomożemy w przygotowaniu instrukcji obsługi urządzeń,
- stworzymy pełną dokumentację systemu HACCP lub GMP/GHP zgodną z wymogami Sanepidu,
- doradzimy jak bezpiecznie i korzystnie zarządzać produkcją w lokalu gastronomicznym.
Dlaczego warto zamówić księgę systemu HACCP od Managero.pl
HACCP (System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli) jest metodą, która zapewnia bezpieczeństwo żywności. System HACCP w gastronomii identyfikuje miejsca, w których mogą pojawić się niebezpieczeństwa i wskazuje jak na nie reagować, gdy już wystąpią.
Każdy lokal jest wyjątkowy i potrzebuje indywidualnego podejścia. Stworzenie dokumentacji HACCP jest obarczone kosztami, które zależą od rodzaju działalności i jego wyposażenia. Jesteśmy elastyczni i chętnie negocjujemy. Widełki cenowe:
- pełna księga HACCP 390 – 2.000 zł w zależności od wielkości lokalu
- sama dokumentacja GMP/GHP 300 – 1000 zł
- przeszkolenie 500 – 3000 zł
Aby skontaktować się ze specjalistą zadzwoń: 57 607-31-77, lub wypełnij dokładnie formularz kontaktowy. W ciągu 48 godzin otrzymasz ofertę dopasowaną do Twoich potrzeb.