- tysiące wykonanych projektów technologicznych i ksiąg HACCP,
- niezliczona liczba otwartych restauracji, pubów i kawiarni,
- setki restauratorów, którzy uniknęli zamknięcia lokalu.
Dlaczego warto skorzystać z oferty Managero.pl
Każdy biznes jest wyjątkowy i potrzebuje indywidualnego podejścia. Koszty, które poniesiesz zależą od metrażu Twojego lokalu, jego położenia i ilości problemów, które pomożemy Ci rozwiązać. Jesteśmy elastyczni i chętnie negocjujemy. Widełki cenowe:
- projekt technologiczny 900 – 4000 zł
- dokumentacja HACCP i GMP/GHP 600 – 1600 zł
- strona www restauracji 600 – 4500 zł
- doradztwo i konsultacje 250 – 2500 zł
- szkolenia gastronomiczne 300 – 1200 zł
- usługi marketingowe 600 – 5000 zł
- usługi prawne dla gastronomii 250 – 1500 zł
- wyposażenie lokalu 30000 – 300000 zł
UWAGA! Nie oferujemy pomocy przy zdobyciu kapitału na otwarcie. Jeśli jesteś na etapie szukania środków na uruchomienie lokalu, przeczytaj ten poradnik.
Aby skontaktować się ze specjalistą wypełnij dokładnie formularz kontaktowy. W ciągu 48 godzin otrzymasz ofertę dopasowaną do Twoich potrzeb.