doradztwo gastronomiczne

Doradztwo gastronomiczne

  • pomożemy w stworzeniu optymalnego budżetu otwarcia lokalu,
  • ułożymy wspólnie receptury dań i wybierzemy najlepszą wersję menu,
  • doradzimy jak wystroić i zaaranżować wnętrze lokalu aby przyciągało gości,
  • odpowiemy na wszystkie Twoje pytania w temacie prowadzenia lokalu gastronomicznego,

Dlaczego warto skorzystać z doradztwa gastronomicznego Managero.pl

  • ZDOBĘDZIESZ KNOW-HOW – WIEDZĘ, KTÓRĄ INNI ZDOBYWALI LATAMI
  • SPRAWNIE I BEZBOLEŚNIE PRZEJDZIESZ KONTROLĘ LOKALU PRZEZ SANEPID
  • OTRZYMASZ OFERTĘ WYKONANIA PROJEKTU TECHNOLOGICZNEGO I DOKUMENTACJI HACCP W PROMOCYJNEJ CENIE
  • BĘDZIESZ WSPÓŁPRACOWAŁ Z FACHOWCAMI Z WIELOLETNIM DOŚWIADCZENIEM W GASTRONOMII
Gdzie będziesz prowadził działalność gastronomiczną?

Każdy biznes jest wyjątkowy i potrzebuje indywidualnego podejścia. Koszty, jakie poniesiesz przy doradztwie gastronomicznym zależą od zakresu usług, rodzaju działalności i pracogodzin specjalisty. Jesteśmy elastyczni i chętnie negocjujemy. Widełki cenowe:

  • konsultacje 300 – 1.000 zł
  • kompleksowe doradztwo 1.000 – 20.000 zł

UWAGA! Nie oferujemy pomocy przy zdobyciu kapitału na otwarcie. Jeśli jesteś na etapie szukania środków na uruchomienie lokalu, przeczytaj ten poradnik.

Aby skontaktować się ze specjalistą wypełnij dokładnie formularz kontaktowy. W ciągu 48 godzin otrzymasz ofertę dopasowaną do Twoich potrzeb.

Wypełnij formularz kontaktowy lub zadzwoń 57 607-31-77

    Imię i nazwisko

    Twoje miasto

    Opisz swój problem i sprecyzuj oczekiwania

    E-mail

    Nr telefonu

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania, zgodnie z Polityką Prywatności. Wiem, że zgodę tą mogę w każdej chwili wycofać.

    Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej

    Oceń
    [Głosów: 4 Ocena: 3.8]
    Call Now Button