- pomożemy w stworzeniu optymalnego budżetu otwarcia lokalu,
- ułożymy wspólnie receptury dań i wybierzemy najlepszą wersję menu,
- doradzimy jak wystroić i zaaranżować wnętrze lokalu aby przyciągało gości,
- odpowiemy na wszystkie Twoje pytania w temacie prowadzenia lokalu gastronomicznego,
Dlaczego warto skorzystać z doradztwa gastronomicznego Managero.pl
Każdy biznes jest wyjątkowy i potrzebuje indywidualnego podejścia. Koszty, jakie poniesiesz przy doradztwie gastronomicznym zależą od zakresu usług, rodzaju działalności i pracogodzin specjalisty. Jesteśmy elastyczni i chętnie negocjujemy. Widełki cenowe:
- konsultacje 300 – 1.000 zł
- kompleksowe doradztwo 1.000 – 20.000 zł
UWAGA! Nie oferujemy pomocy przy zdobyciu kapitału na otwarcie. Jeśli jesteś na etapie szukania środków na uruchomienie lokalu, przeczytaj ten poradnik.
Aby skontaktować się ze specjalistą wypełnij dokładnie formularz kontaktowy. W ciągu 48 godzin otrzymasz ofertę dopasowaną do Twoich potrzeb.