DOKUMENTACJA HACCP

HACCP Katowice, Sosnowiec, Rybnik, Gliwice

Partner Managero.pl na terenie woj. śląskiego:

A. Tesarczyk – wdrażanie HACCP, GMP/GHP
Infolinia: 57 607-31-77


  • Potrzebujesz dokumentacji HACCP na terenie województwa śląskiego?
  • Nie wiesz, czy wystarczy Ci samo GMP/GHP?
  • Przeraża Cię odbiór lokalu przez Sanepid?

Pomagamy zarówno przy stworzeniu dokumentacji jak i jej wdrożeniu w Twoim lokalu gastronomicznym.

Specjaliści z dziedziny HACCP są do Twojej dyspozycji na terenie miast: Katowice, Sosnowiec, Częstochowa, Gliwice, Bielsko-Biała, Zabrze, Rybnik, Ruda Śląska, Bytom, Jastrzębie Zdrój, Żory, Wodzisław Śląski a także w mniejszych miejscowościach województwa śląskiego. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia reguluje konieczność wprowadzenia zasad HACCP w restauracjach i innych lokalach gastronomicznych. Czasami wystarczy samo GMP/GHP, dlatego nie warto abyś przepłacał.

Dokumentacja HACCP Katowice, Gliwice, Tychy, Częstochowa

haccp katowice, tychy, gliwicie

Zleć Managero.pl wykonanie HACCP w miastach: Katowice, Tychy, Gliwice i innych w woj.śląskim

Podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego nasz Partner na terenie województwa śląskiego pomoże Ci:

  • stworzyć dokumentację HACCP lub GMP/GHP,
  • wdrożyć zasady wynikające z dokumentacji,
  • przeszkolić personel pod kątem zasad bezpieczeństwa żywności i żywienia.

Nasi specjaliści wykonują profesjonalną i w pełni akceptowalną przez Sanepid dokumentację HACCP. 

UWAGA! Dokumentację HACCP przygotowuje się zazwyczaj na podstawie projektu technologicznego. Jeśli jeszcze go nie posiadasz, to zamów teraz: projekt technologiczny Katowice

Księga HACCP Katowice – CENA

Dokumentacja HACCP i GMP/GHP jest zawsze sprawą indywidualną i musi być dostosowana do potrzeb Twojego lokalu. Koszt zależy od wielkości lokalu, położenia i tego, co zamierzasz przygotowywać. Widełki cenowe mieszczą się w zakresie od 600 do 1600 złotych. Po krótkiej rozmowie, specjalista przedstawi Ci dokładną ofertę.

HACCP Katowice – kontakt

Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz skorzystać z usług specjalistów z zakresu HACCP i GMP/GHP w Katowicach lub w innym mieście woj. śląskiego.

Napisz ws. pomocy z HACCP lub zadzwoń: 57 607-31-77

    Imię i nazwisko

    Twoje miasto

    Opisz swój problem i sprecyzuj oczekiwania

    Adres email

    Nr telefonu

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania, zgodnie z Polityką Prywatności. Wiem, że zgodę tą mogę w każdej chwili wycofać.

    Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej.

    [Głosów: 1   Average: 5/5]
    Call Now Button