Szkolenia gastronomiczne

Kurs manager gastronomii – restauracji

kurs manager restauracji / gastronomii

Kurs manager restauracji odbywa się w Warszawie. Dowiedz się kiedy, przez kogo i gdzie jest organizowany kurs menedżera restauracji, ile kosztuje i czego się na nim nauczysz.

Wybierz miasto w którym chciałbyś odbyć kurs, zarezerwuj termin i wypełnij formularz zapisów na dole strony. Za pomocą formularza możesz również zadać pytanie.

Dla kogo kurs manager gastronomii?

Kurs Manager gastronomii jest skierowany do osób chcących otworzyć lokal gastronomiczny a także do obecnych właścicieli lokali. Kurs Manager restauracji przyda się także osobom, które chcą pracować na tym stanowisku w branży HoReCa.

Na kursie będziesz miał okazję poznać tajemnice branży gastronomicznej, dostępne tylko dla pracowników i właścicieli lokali. Dzięki odbyciu szkolenia łatwiej Ci będzie otworzyć lokal i zacząć pracę w branży gastronomicznej.

Kurs przeznaczony jest dla:
  • Managerów gastronomii, szefów kuchni, kierowników zmian,
  • Osób, które chcą otworzyć swój pierwszy lokal gastronomiczny,
  • Osób przejmujących zarządzanie gastronomią,
  • Nauczycieli przedmiotów gastronomicznych.

Opis kursu managera restauracji

Na kursie menedżerskim większość czasu poświęca się na zaznajomienie z pracą na stanowisku manager restauracji. Kursy zawierają elementy teoretyczne i praktyczne, jak odgrywanie scenek, studium przypadku, prace w grupie i przekazywanie wiedzy popartej przykładami.

Kurs manager restauracji prowadzony jest przez praktyka, znanego eksperta rynku gastronomicznego, autora poradników na temat zarządzania gastronomią – Jana Marka Mołoniewicza. Wiedza i umiejętności wyniesione z kursu menedżerskiego przydadzą Ci się w pracy na stanowisku kierowniczym w restauracji, kawiarni, pubie i w każdym innym lokalu gastronomicznym.

Gdzie odbywa się kurs manager gastronomii / restauracji?

Kurs manager gastronomii odbywa się w Warszawie, we wcześniej ustalonych terminach. W kursie można wziąć udział zapisując się przez stronę Managero.pl.

Kurs manager gastronomii - ile kosztuje?

Kurs managera gastronomii kosztuje 1299 zł, jednak w okresach promocji cena spada do 995 zł.

Jakie są opinie o kursie managera gastronomii i restauracji?

Kurs manager restauracji ma bardzo dobre opinie. Osoby po kursie mogą pochwalić się certyfikatem i zdobyć pracę lub awansować w branży. Kurs przydaje się również dla osób otwierających lokal gastronomiczny.

Kto prowadzi kurs manager gastronomii/restauracji?

Kurs manager gastronomii prowadzą wieloletni praktycy w branży gastronomicznej. Kurs stawia na wiedzę praktyczną, która przyda się w codziennej pracy.

kurs manager gastronomii warszawa

Managero.pl zaprasza na Kurs managera gastronomii w Warszawie

Czego nauczysz się na kurskie Manager restauracji?

Zarządzania kosztami

  • zasad zarządzania surowcem, produkcją i zapasami
  • praktycznych sposobów kontroli i redukcji kosztów surowca, personelu i operacyjnych lokalu gastronomicznego
  • przeprowadzania inwentaryzacji
  • możliwości systemów komputerowych do zarządzania sprzedażą i kosztami

Zarządzania sprzedażą i wynikami finansowymi

  • zasad ustalania cen sprzedaży (pricing)
  • analizy wyników finansowych restauracji w celu zwiększenia zysków
  • nowoczesnych metod inżynierii menu oraz optymalizacji marży

Zarządzania personelem

  • zasad pozyskiwania i wyboru nowych pracowników
  • metod szkolenia i rozwoju personelu
  • sposobów motywowania pracowników i skutecznej pracy zespołowej
  • praktycznych sposobów egzekwowania poleceń
  • nowoczesnych metod wynagrodzeń
  • technik zarządzania poprzez cele, stosowanych przez znane korporacje gastronomiczne

Zapobiegania nieuczciwości pracowników

  • symptomów i najczęstszych metod nieuczciwości personelu
  • działań zapobiegawczych
  • metod postępowania w przypadku wykrycia kradzieży
  • standardów oraz zasad przeprowadzania audytu bezpieczeństwa

ZAPISY NA KURS MANAGER GASTRONOMII W WARSZAWIE

Zarządzanie sprzedażą i marketingiem

  • Nazwa: Kurs Profesjonalny menedżer gastronomii – zarządzanie sprzedażą i marketingiem
  • Organizator: MOJA Consulting
  • Najbliższe terminy: 23.11 – 25.11 2020
  • Miejsce: Warszawa
  • Cena kursu: 995 złotych netto

Zarządzanie personelem i kosztami

  • Nazwa: Kurs Profesjonalny menedżer gastronomii – zarządzanie personelem i kosztami
  • Organizator: MOJA Consulting
  • Najbliższe terminy: 16-18 listopada 2020
  • Miejsce: Warszawa
  • Cena kursu: 995 złotych netto

Przedstawiona oferta ma charakter informacyjny. Szczegółowe informacje o kursie są przesyłane w wiadomości e-mail lub telefonicznie, po wypełnieniu poniższego formularza.

Zapisz się na wybrany kurs

    Imię i nazwisko

    Wybierz kurs

    Uwagi i pytania

    Adres email

    Nr telefonu

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania, zgodnie z Polityką Prywatności. Wiem, że zgodę tą mogę w każdej chwili wycofać.

    Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej.

    [Głosów: 1   Average: 5/5]
    Call Now Button