Warzywa, kroić czy nie kroić?

Otagowane: , , ,

  • This topic has 2 odpowiedzi, 3 odpowiedzi, and was last updated Nie znalazłem opdowiedzi by Kasia.
Przeglądajasz 3 wpisy - od 1 do 3 (z 3)
  • Autor
    Wpisy
  • #3150
    Artur
    Użytkownik

    Witam wszystkich!

    Pojawił się u mnie w lokalu pewien problem. Mianowicie, nie mam miejsca do obierania warzyw i nakazano mi warzywa kupować obrane. Tak też robimy, pytanie jednak czy możemy te warzywa kroić bez osobnego pomieszczenia ?
    I jak wygląda sprawa z warzywami, których się nie obiera? Chodzi o przygotowanie sałatek i surówek. Do tej pory kroiliśmy normalnie na desce na blacie w wyznaczonym miejscu, ale znajomy zasiał we mnie ziarno niepokoju.
    Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc w tej materii.
    Pozdrawiam, Artur

    #3366
    marko
    Użytkownik

    Na pewno potrzebujesz zlewozmywaka i osobnego blatu, ale to musisz skonsultować z technologiem żywności żeby wykorzystać dobrze miejsce którym dysponujesz.

    #3718
    Kasia
    Użytkownik

    Oczywiście że potrzeba osobne pomieszczenie do krojenia! My własnie robimy takie w naszym lokalu razem ze zlewozmywakiem.

Przeglądajasz 3 wpisy - od 1 do 3 (z 3)
  • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.
Call Now Button