HACCP czy GMP GHP?

  • This topic has 3 odpowiedzi, 3 odpowiedzi, and was last updated Nie znalazłem opdowiedzi by Camilos.
Przeglądajasz 4 wpisy - od 1 do 4 (z 4)
  • Autor
    Wpisy
  • #1516
    Karol
    Użytkownik

    Cześć, noszę się z zamiarem otworzenia malej budki z fast foodem. Czy muszę miec wniej do odbioru HACCP czy wystarczy GMP? Od czego to zależy? dzięki

    #1600
    Anonim

    przy małych budkach wystarczy GMP/GHP

    #1719
    Karol
    Użytkownik

    ok dzięki

    #2111
    Camilos
    Użytkownik

    Czy dysponuje ktoś przykładowym GMP/GHP ? Szukam po internetach ale nie mogę natrafić:/ Może ktoś się pochwali swoim?
    Z góry dzięki dla dobrej duszy 🙂

Przeglądajasz 4 wpisy - od 1 do 4 (z 4)
  • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.
Call Now Button