HACCP czy GMP GHP?

  • This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated No Replies by Camilos.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1516
    Karol
    Użytkownik

    Cześć, noszę się z zamiarem otworzenia malej budki z fast foodem. Czy muszę miec wniej do odbioru HACCP czy wystarczy GMP? Od czego to zależy? dzięki

    #1600
    Anonymous

    przy małych budkach wystarczy GMP/GHP

    #1719
    Karol
    Użytkownik

    ok dzięki

    #2111
    Camilos
    Użytkownik

    Czy dysponuje ktoś przykładowym GMP/GHP ? Szukam po internetach ale nie mogę natrafić:/ Może ktoś się pochwali swoim?
    Z góry dzięki dla dobrej duszy 🙂

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Call Now Button