Partner Managero.pl na terenie woj. pomorskiego:
Coccus – doradztwo gastronomiczne
Infolinia: 57 607-31-77
Skorzystaj z indywidualnego doradztwa gastronomicznego na terenie województwa pomorskiego. Pomagamy zarówno przy otwarciu jak i prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Specjaliści z dziedziny prowadzenia biznesu gastronomicznego są do Twojej dyspozycji na terenie miast Gdańsk, Gdynia, Słupsk, Sopot, Wejherowo, Starogard a także w mniejszych miejscowościach województwa pomorskiego.
Pomoc w otwarciu restauracji Trójmiasto
Zakres pomocy jaką otrzymasz podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego:
- pomożemy Ci stworzyć budżet otwarcia lokalu w oparciu o analizę rynku lokalnego,
- przygotujemy wspólnie harmonogram prac związany z uruchomieniem Twojego lokalu,
- opracujemy procedury organizacyjne pracy restauracji,
- pomożemy w wyborze najlepszych dostawców,
- ustalimy razem najlepszą wersję menu,
- ułożymy wspólnie receptury dań,
- doradzimy Ci w kwestii wystroju i aranżacji wnętrza lokalu,
- zrekrutujemy dla Ciebie wykwalifikowanych kucharzy, kelnerów, managera i innych pracowników,
- odpowiemy na wszystkie Twoje pytania w temacie prowadzenia lokalu gastronomicznego,
- doradzimy jaki wybrać wyposażenie gastronomii w Gdańsku.
Konsultacje gastronomiczne w woj. pomorskim
Zakres pomocy dla istniejących restauracji, kawiarni, pubów i innych lokali gastronomicznych:
- zbadamy jakość usług oferowanych przez Twój lokal korzystając z narzędzi badawczych typu “Tajemniczy gość”,
- przeanalizujemy Twój lokal gastronomiczny pod kątem kosztów, wydatków, pracy pracowników i menu lokalu,
- przeszkolimy personel w dziedzinie sprzedaży i obsługi gości,
- za pomocą narzędzi marketingu gastronomicznego zwiększymy zyski Twojego lokalu,
- opracujemy plan naprawczy o ile będzie tego wymagała sytuacja,
- odpowiemy na wszystkie Twoje pytania w temacie prowadzenia działalności gastronomicznej.
Doradztwo gastronomiczne Gdańsk – CENNIK
Oferta doradztwa gastronomicznego jest zindywidualizowana i dostosowywana do Twoich potrzeb. Wycena doradztwa / konsultacji zależy od tego, jakiego zakresu pomocy będziesz potrzebował i oscyluje w granicach 200 – 2500 złotych.
UWAGA! Nie oferujemy pomocy przy zdobyciu kapitału na otwarcie. Jeśli jesteś na etapie szukania środków na uruchomienie lokalu, przeczytaj ten poradnik.
Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz skorzystać z doradztwa gastronomicznego w Gdańsku lub w innym mieście woj. pomorskiego.