Gastroblog marca 2021, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów restauratorom i właścicielom firm branży gastronomicznej.
Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).
Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z marca.
#Gastroblog marca 2021
A. Recenzje restauracji
Jedzenie z dowozem: 5 miejsc, które robią to dobrze – Krytyka kulinarna
W gastroblogu lutego znalazło się zestawienie najlepszych restauracji na wynos we Wrocławiu. Tym razem na celowniku Warszawa. Czym zaskoczy nas stolica?
B. Blogi kulinarne
NAJLEPSZE PRZEPISY NA PRZEDWIOŚNIE – Ugotowane Pozamiatane
Astronomiczna wiosna już u nas, choć za oknem jeszcze jej w ogóle nie widać. Czy skusić się już na nowalijki, czy może jeszcze nie jest na to dobry czas?
C. Blogi o alkoholach
PINTA zblendowała 3 mocne piwa i wlała do beczki. Liczba butelek ograniczona – Chmielnik Jakubowy
Jedna z najbardziej oczekiwanych premier. Powstało tylko 3357 butelek o pojemności 0,33 litra!
D. Blogi o kawie i herbacie
Yerba Mate – herbata o wielu właściwościach – Filiżanka smaków
Zdobyła bardzo dużą popularność, dzięki swoim walorom smakowym, leczniczym i pobudzającym. Co ważne, w przeciwieństwie do kawy, nie wypłukuje magnezu z organizmu.
Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.
Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w kwietniowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł