Gastroblog marca 2020, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów restauratorom i właścicielom firm branży gastronomicznej.
Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).
Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z marca.
#Gastroblog marca 2020
A. Recenzje restauracji
Jakie zmiany czekają gastronomię po koronawirusie? – Wrocławskie podróże kulinarne
W obecnej sytuacji, w której się znaleźliśmy ciężko o nowe recenzje restauracji. Każdy, kto zastanawia się jakie zmiany czekają gastronomię zachęcamy do przeczytania artykułu.
B. Blogi kulinarne
Kostka makowa – Marta gotuje
Jak wykorzystać pozostały po świętach majonez, gdy już nawet patrzeć na jajka nie możemy? Może właśnie to ciasto stanie się dla was inspiracją.
C. Blogi o alkoholach
Nie chciałbym znów jarać się Raciborskim. Wy chyba też nie? – Piwolucja
Kilka cennych porad jak wspomóc polskie, małe browary rzemieślnicze.
D. Blogi o kawie i herbacie
Espresso miesiąca – marzec: owocowa Kolumbia od The Barn – CofeeDesk
Wreszcie jest już wiosna w pełni! W naszej filiżance też powinny znaleźć się lżejsze, owocowe aromaty. Przedstawiamy Kolumbię od palarni The Barn.
E. Blogi specjalistyczne
Odwołanie imprezy z powodu epidemii – zadatek a zaliczka – Prawo w restauracji
Kolejnymi problemami, z którym muszą sobie radzić właściciele gastronomii są odwołane rezerwacje lokali z powodu epidemii. Warto zapoznać się ze sposobami zmiany umowy.
Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.
Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w kwietniowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł
Zostaw komentarz