Gastroblog marca 2018, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów i możliwości pisarskich restauratorom i właścicielom firm z branży gastronomicznej.
Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).
Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z marca.
W związku z awarią na stronie, gastroblog marca wyjątkowo w skróconej formie.
#Gastroblog marca 2018
A. Recenzje restauracji
Gdzie zjeść tatar w Krakowie? – Dania Kontra Ania
B. Blogi kulinarne
Zupa z rzeżuchy: dietetyczna zupa na Wielkanoc i na wiosnę – Ugotowane pozamiatane
C. Blogi o alkoholach
Cała prawda o mieszaniu whisky z colą – Tomasz Miler
D. Blogi o kawie i herbacie
Rooibos na dobry głos – Dom Herbat
E. Blogi specjalistyczne
Zakaz handlu w niedzielę: negocjacje umowy najmu – Prawowgastronomii.pl
Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.
Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w kwietniowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł
Zostaw komentarz