Gastroblog maja 2020, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów restauratorom i właścicielom firm branży gastronomicznej.
Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).
Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z maja.
#Gastroblog maja 2020
A. Recenzje restauracji
Dla tych, co kochają dobrze zjeść – 8 wyjątkowych agroturystyk w Polsce – Krytyka Kulinarna
Wakacje spędzone na wsi to wspomnienie nie jednego. Przed wami piękne, klimatyczne miejsca, które w dodatku bardzo dobrze karmią! Nic, tylko się inspirować 🙂
B. Blogi kulinarne
Chleb pszenno żytni pieczony w garnku – Kulinarna Maniusia
Nic tak nie poprawia apetytu jak zapach świeżo pieczonego chleba. Ten przepis mamy wypróbowany i jest rewelacyjny!
C. Blogi o alkoholach
Degustator – aplikacja, która dobierze dla Ciebie styl piwa – Chmielnik Jakubowy
Degustator to aplikacja stworzona przez Łukasza Matusika z blogu Piwolucja, która pozwoli dobrać piwo do użytkownika. Warte przetestowania!
D. Blogi o kawie i herbacie
Kyusu – czajnik ? Hohin – czajnik ? dzbanek do herbaty ? Nazewnictwo naczyń. – herbata blog
Ciekawy artykuł podnoszący wiedzę z zakresu nazewnictwa naczyń do parzenia herbaty.
E. Wytyczne dla branży gastronomicznej
Wytyczne dla branży gastronomicznej – Prawo HoReCa
Streszczenie wytycznych dla restauracji powracających do działalności po pandemii koronawirusa.
Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.
Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w majowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł
Zostaw komentarz