Lutowe zestawienie #Gastroblog miesiąca, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej.#Gastroblog miesiąca to szansa dla blogerów na pokazanie się restauratorom i właścicielom firm z branży gastronomicznej.
Wpisy można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 2-4 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżnionych będzie maksymalnie po 3 blogi w każdej kategorii. A oto wyniki z lutego.
#Gastroblog lutego
A. Recenzje restauracji
- Są takie chwile… – Smaczny Turysta
- Walentynkowe przygotowania czyli widelcowe podsumowanie numer 2 – Z widelcem po Krakowie
B. Blogi kulinarne
- Pascha czekoladowa – Kulinarne Fantazje Marioli
- Tarta migdałowa z jabłkami i marcepanem – Kulinarne szaleństwa Margarytki Maniusia
C. Blogi o alkoholach
- Dlaczego w multitapie piwo smakuje lepiej? – Mój kufelek
- Sześciopak polskiego kraftu 54 – The Beervault
D. Blogi o kawie i herbacie
- Kawa po wiedeńsku – Blog kawowy
E. Blogi specjalistyczne
Jak układać karty dań w zakładach gastronomicznych? – Blog o żywieniu zbiorowym(autor usunął swój wpis)
Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.
Zapraszamy do zgłaszania artykułów w marcowym #Gastroblogu miesiąca: zgłoś artykuł