Gastroblog lutego 2020, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów restauratorom i właścicielom firm branży gastronomicznej.
Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).
Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z lutego.
#Gastroblog lutego 2020
A. Recenzje restauracji
Samarqand – uzbecka przyjemność dla fanów baraniny – Wrocławskie podróże kulinarne
Baranina w Polsce jest popularna przede wszystkim w górach. Jest raczej ciężko dostępna w innych rejonach Polski. Dlatego Wrocławianie mogą być zadowoleni, bo w ich mieście jest uzbecka restauracja, w której królem jest baran.
B. Blogi kulinarne
Mango lassi – Margarytka blog
Mango lassi to schłodzony napój z mango, charakterystyczny dla kuchni indyjskiej. Pijany w upalne dni przynosi ulgę.
C. Blogi o alkoholach
Jak wymawiać nazwy whisky? Lekcja z rodowitą Szkotką z Islay – Miler pije
Każdy, kto poważnie chce się zająć sprzedażą whisky powinien zainteresować się tym artykułem. Zachęcam oczywiście do odtworzenia video!
C. Blogi o kawie i herbacie
3 porady dla początkującego herbaciarza – Piewcy teiny
Może jest tutaj ktoś, kto dopiero zaczyna swoją przygodę z herbatami. Specjalnie dla niego artykuł z kilkoma wskazówkami, jak się dobrze do tego przygotować.
E. Blogi specjalistyczne
Najlepiej zaprojektowane restauracje na świecie – Instanco
Pięć światowych restauracji, które zachwycają wnętrzem. Może zainspirują was przy tworzeniu waszego własnego lokalu.
Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.
Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w marcowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł
Zostaw komentarz