Gastroblog lutego 2019, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów i możliwości pisarskich restauratorom i właścicielom firm z branży gastronomicznej.
Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).
Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z lutego.
#Gastroblog lutego 2019
A. Recenzje restauracji
Munchies street food – slow food na Ursynowie – Restaurantica
Pomysł, by kucharze z doświadczeniem w Atelier Amaro gotowali uliczne, dostępne dla każdego jedzenie jest absolutnie fantastyczny. Zobaczcie jak pięknie można podać burgera z frytkami!
B. Blogi kulinarne
Przekąski imprezowe – top 10 najlepszych przepisów na spotkania ze znajomymi – Ugotowane Pozamiatane
Często zastanawiamy się jak urozmaicić naszą kartę o przekąski. Chętnie jedzone szczególnie na spotkaniach ze znajomymi – przedstawiamy top 10 najlepszych przekąsek!
C. Blogi o alkoholach
PIGA. Ni to piwo, ni to wino. – Piwolucja
Mamy dla was nowość. PIGA wyprodukowana przez znaną wam pewnie PINTĘ oraz włoski Armarcord. Co w tym piwię takiego wyjątkowego? Zaczynając od pięknej butelki a kończąc na smaku, to chyba wszystko 🙂
D. Blogi o kawie i herbacie
Smak kawy – jak nauczyć się go rozpoznawać? – Popular Coffee
Dobrze jest móc w kawie czuć coś więcej niż gorycz i kwasowość. Podobno najprostszym ćwiczeniem jest… picie kawy. Więc do dzieła!
E. Blogi specjalistyczne
–
Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.
Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w lutowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł
Zostaw komentarz