Gastroblog listopada 2020, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów restauratorom i właścicielom firm branży gastronomicznej.
Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).
Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z listopada.
#Gastroblog listopada 2020
A. Recenzje restauracji
W jaki sposób restauracje radzą sobie z pandemią? – Wrocławskie podróże kulinarne
Ciut pomysłów, jak radzą sobie w trudnych czasach restauratorzy we Wrocławiu.
B. Blogi kulinarne
NAJLEPSZE PRZEPISY NA KOKTAJL – Ugotowane Pozamiatane
Koktajle to smaczny i szybki sposób, żeby dostarczyć orgamizmowi witaminy i minerały pochodzące z owoców i warzyw.
C. Blogi o alkoholach
COVIDOWY FOODPAIRING – WIDAWA & KURA – Piwny Garaż
Jak działają lokale, które otwierają się w dobie koronawirusa? Czy jest jakiś przepis na sukces?
D. Blogi o kawie i herbacie
Kawa po wiedeńsku – jak ją pić? Przepis na kawę z bitą śmietaną – CoffeeDesk
Długie wieczory sprzyjają niespiesznym rozmowom i gorącym napojom. Co może być lepszego niż połączenie kawy z czekoladą, wykończone bitą śmietaną?
E. Wytyczne dla branży gastronomicznej
Jesienna tarcza dla gastronomii. – Przepis na gastronomię
Choć wydawałoby się, że o pomocy rządowej wiemy już wszystko, to mamy dla was podsumowanie na co może liczyć restaurator w tym trudnym czasie.
Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.
Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w grudniowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł
Zostaw komentarz