Gastroblog kwietnia 2020, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów restauratorom i właścicielom firm branży gastronomicznej.
Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).
Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z kwietnia.
#Gastroblog kwietnia 2020
A. Recenzje restauracji
#KoronaDelivery – raport WPK #4 – Wrocławskie podróże kulinarne
Kwiecień to kolejny miesiąc, w którym borykaliśmy się z utrudnieniami związanymi z pandemią. Na szczęście ciągle możliwa była dostawa do domu oraz odbiór na wynos, który dalej pozwolił testować i wspierać lokalne restauracje i kawiarnie.
B. Blogi kulinarne
Krem z kiszonej kapusty – dla odporności i zdrowych jelit – Krytyka Kulinarna
Od dawna wiadomo, że odporność tworzymy się w jelitach. Kiszona kapusta to naturalny probiotyk, więc jedzmy ją na zdrowie!
C. Blogi o alkoholach
Majowa PINTA Miesiąca trafi do butelek – Chmielnik Jakubowy
PINTA miesiąca to seria, która do tej pory była dostępna tylko w beczkach, jednak w dobie pandemii PINTA zdecydowała się rozlać piwo w butelki. To bardzo dobra wiadomość!
D. Blogi o kawie i herbacie
Trening kubków smakowych – CoffeeDesk
Artykuł zawiera kilka sztuczek, które pozwolą Wam wyostrzyć Wasz zmysł smaku.
Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszych profilu na Facebooku.
Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w majowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł
Zostaw komentarz