#Gastroblog miesiąca Aktualności gastronomiczne

#Gastroblog miesiąca – czerwiec 06/2021

GASTROBLOG czerwca 2021

Gastroblog czerwca 2021, czyli najciekawsze, przydatne dla restauratorów artykuły blogosfery gastronomicznej. #Gastroblog miesiąca to okazja dla blogerów na pokazanie swoich blogów restauratorom i właścicielom firm branży gastronomicznej.

Wpisy do #Gastrobloga trafiają z researchu naszej listy blogów gastronomicznych a także z Waszych zgłoszeń (są traktowane priorytetowo).

Artykuły można zgłaszać do 3 dnia kolejnego miesiąca, natomiast wyniki zestawienia publikujemy 3-5 dni potem na stronie głównej Managero.pl a także na naszych kanałach społecznościowych. Artykuł można dodać w jednej z pięciu kategorii, wyróżniony będzie jeden artykuł w każdej kategorii. A oto wyniki z czerwca.

#Gastroblog czerwca 2021

A. Recenzje restauracji

Nafta Neo Bistro – jeśli jeszcze tu nie jedliście, koniecznie naprawcie ten błąd! -Wrocławskie podróże kulinarne

Wrocławska restauracja na europejskim poziomie. Serwuje dania sezonowe w nowoczesnej formie.

B. Blogi kulinarne

Feta w cieście filo z miodem i sezamem – przepis na cudowny grecki przysmak – Krytyka kulinarna

Pieczona feta z dodatkami od jakiegoś czasu już podbija media społecznościowe i blogi kulinarne. Myślę, że ten grecki przysmak owinięty w ciasto filo zdobędzie uznanie niejednego gościa Waszej restauracji.

C. Blogi o alkoholach

Z którym polskim piwem przegrał legendarny Bible Belt? Weekendowy panel degustacyjny na szybko. – Piwolucja

Panel degustacyjny dziesięciu różnych piw. W zestawieniu są mocne stouty, ale również piwa owocowe. Każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie!

D. Blogi o kawie i herbacie

TRANSPARENTNOŚĆ NA RYNKU HERBATY – Piewcy teiny

Czy przeciętny Kowalski przy zakupie herbaty powinien wiedzieć skąd się wzięły jego liście? Czy powinno to jednak pozostać tajemnicą handlową? Na co zwracacie uwagę przy zakupie herbaty?

D. Blogi specjalistyczne

Weryfikowanie osób zaszczepionych. – Przepis na gastronomię

Proste i przejrzyste zasady dotyczące limitów gości na sali. W jaki sposób i czy w ogóle restaurator może sprawdzić czy goście są zaszczepieni przeciwko COVID-19?

Gratulujemy blogerom których wpisy znalazły się w zestawieniu. Zwycięskie artykuły zostaną opublikowane na naszym profilu na Facebooku.

Już dziś zapraszamy do zgłaszania artykułów w lipcowym #Gastroblogu: zgłoś artykuł

[Głosów: 0   Average: 0/5]
Call Now Button