Produkcja soków – Sanepid

  • This topic has 1 odpowiedź, 2 odpowiedzi, and was last updated Nie znalazłem opdowiedzi by Anonim.
Przeglądajasz 2 wpisy - od 1 do 2 (z 2)
  • Autor
    Wpisy
  • #2083
    Andrzej
    Użytkownik

    Cześć. Chciałbym się dowiedzieć jakie warunki lokalowe należy spełnić, aby Sanepid wydał zgodę na prowadzenie działalności w zakresie produkcji soków. Działalność polega na zakupie owoców, warzyw, myciu ich, obieraniu, wyciskaniu i finalnie wlewaniu do butelek.

    Jakie muszę spełnić warunki aby prowadzić taką działalność? Ile pomieszczeń, zlewów, czy koniecznie trzeba spełniać warunki wysokości lokalu, czy mogę taką działalność prowadzić w wynajętym mieszkaniu (w mieszkaniu tym nikt nie mieszka, ma służyć wyłącznie produkcji)?

    Będę wdzięczny za wszelką pomoc i wskazówki.

    Pozdrawiam,
    Andrzej

    #2216
    Anonim

    W mieszkaniu nie zgodzą się na 100% bo trzeba by zmieniać jego przeznaczenie na działalność gospodarczą. Zależy tez na jakim piętrze jest??
    4 zlewy jak nic i osobne pomieszczenia na krojenie, przechowywanie, magazyn, magazyn butelek…

Przeglądajasz 2 wpisy - od 1 do 2 (z 2)
  • Musisz być zalogowany aby odpowiedzieć na ten temat.
Call Now Button