Produkcja soków – Sanepid

  • This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated No Replies by Anonymous.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #2083
    Andrzej
    Użytkownik

      Cześć. Chciałbym się dowiedzieć jakie warunki lokalowe należy spełnić, aby Sanepid wydał zgodę na prowadzenie działalności w zakresie produkcji soków. Działalność polega na zakupie owoców, warzyw, myciu ich, obieraniu, wyciskaniu i finalnie wlewaniu do butelek.

      Jakie muszę spełnić warunki aby prowadzić taką działalność? Ile pomieszczeń, zlewów, czy koniecznie trzeba spełniać warunki wysokości lokalu, czy mogę taką działalność prowadzić w wynajętym mieszkaniu (w mieszkaniu tym nikt nie mieszka, ma służyć wyłącznie produkcji)?

      Będę wdzięczny za wszelką pomoc i wskazówki.

      Pozdrawiam,
      Andrzej

      #2216
      Anonymous

        W mieszkaniu nie zgodzą się na 100% bo trzeba by zmieniać jego przeznaczenie na działalność gospodarczą. Zależy tez na jakim piętrze jest??
        4 zlewy jak nic i osobne pomieszczenia na krojenie, przechowywanie, magazyn, magazyn butelek…

      Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
      • You must be logged in to reply to this topic.
      Call Now Button