bar w miasteczku 15 tyś

  • This topic has 2 replies, 3 voices, and was last updated No Replies by Luk.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #2257
    Grzegorz
    Użytkownik

    Witam po paru latach tyrania w dużej fabryce i słuchaniu poleceń od mistrza który skończył 3 klasy w ohp w rok i brygadzisty który skończył chyba tylko podstawówkę (brat mistrza) noszę się z myślą o otwarciu baru z burgerami miasteczko ok 15tyś. mieszkańców ,przez miasteczko droga przelotowa do innego dużego miasta. Myślę zainwestować około 100tyś. oczywiście kredyt , czy myślicie że jest to kwota wystarczająca i że może to wypalić , czy lepiej dać sobie spokój i tyrać dalej dla panów z zachodniej granicy za grosze i słuchać poleceń przełożonych myślących że są panami świata

    #2346
    Piotr
    Użytkownik

    100 tys. złotych na własny lokal to sporo. Jestem zdania,że w tej cenie można zorganizować sobie całkiem przyjemną restaurację. Najważniejsze to zrobić sobie rozpoznanie rynku. Zobaczy czy w okolicy funkcjonują już jakieś restauracje. Ceny wyposażenia możesz sprawdzić sobie w hurtowniach gastronomicznych.

    • This reply was modified 6 years, 10 months ago by Piotr.
    • This reply was modified 6 years, 10 months ago by Luk. Reason: niedozwolony link
    #2368
    Luk
    Klucznik

    Cześć Grzegorz, bar z burgerami otworzysz za kilkadziesiąt tysięcy mniej. Namawiam Cię do rozmyślnego planowania wydatków. Czy może wypalić? I tak, i nie. 15tys miasteczko to mała mieścina. Zależy czy masz na myśli burgery (wiesz, taki wielkomiejski slow food), czy hamburgery typu fast food?

    I pamiętaj - nigdy się nie poddawaj.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Call Now Button