ZADZWOŃ
57 607-31-77
Jeśli otwierasz lokal i w obrębie Twoich poszukiwań jest tanie i dostosowane do lokalu wyposażenie gastronomii w Warszawie, to świetnie trafiłeś. Partner Managero.pl pomoże Ci dobrać odpowiednie sprzęty i urządzenia a także przeprowadzi szkolenie pod kątem ich obsługi.
W lokalach gastronomicznych bardzo duże znaczenie ma wybór odpowiedniego sprzętu, który zostanie wykorzystany do gotowania. Postawienie na najlepszej jakości urządzenia zdecydowanie ułatwi cały proces przyrządzania potraw i wpłynie na to, że serwowane dania będą znacznie smaczniejsze.
W związku z tym każda osoba, która planuje w Warszawie wystartować ze swoją restauracją powinna pamiętać o tym, że inwestycja w sprzęt ma kolosalne znaczenie i bardzo duży wpływ na jakość serwowanych potraw. Nie można zatem oszczędzać na wyposażeniu. Prezentujemy jakie sprzęty będą przydatne w profesjonalnej gastronomii i w jaki sposób prawidłowo je kupować, aby nie przepłacić.
Wyposażenie gastronomii powinno być zgodne z dokumentacją HACCP, zwłaszcza z Rozporządzeniem WE 852/2004 oraz z polskimi przepisami sanitarnymi i BHP. Zakup wyposażenia od jednego dystrybutora, który pomoże również w innym zakresie przygotowania lokalu jest bardzo korzystne.
Hurtownia mająca w ofercie wyposażenie gastronomii może przedstawić Ci kompleksową wycenę urządzeń i sprzętów. Jeśli sam wiesz, jakich urządzeń potrzebujesz to wystarczy wypełnić poniższy formularz i czekać na odpowiedź.
Firma oferująca kompleksowe wyposażenie gastronomii jest do Twojej dyspozycji na terenie miast Warszawa, Radom, Płock, Siedlce, Ostrołęka a także w mniejszych miejscowościach w województwie mazowieckim.
Oferta wyposażenia gastronomii – Warszawa
W swoje ofercie nasi Partnerzy posiadają wyposażenie dla wszystkich typów lokali gastronomicznych: restauracji, kawiarni, barów, pubów, kebabów, fast-foodów i innych.
Sprzęt powinien być dostosowany do profilu restauracji
Obecnie coraz popularniejszym zjawiskiem jest, że restauracje działające na rynku specjalizują się w konkretnego rodzaju daniach, które są serwowane dla klientów. Właśnie z tego powodu wybór odpowiedniego sprzętu jest tutaj kluczowy i może wpływać na to, że uda się obecnym w restauracji osobom podać niepowtarzalne potrawy, które zachwycą smakiem. Dopasowanie sprzętu do profilu zdecydowanie ułatwi pracę wszystkim kucharzom.
Sprawi, że będą oni mogli bardzo sprawnie przygotować wiele pozycji z menu i dopracować je pod kątem smaku. Na samym początku otwierania biznesu gastronomicznego kluczowe jest zatem skoncentrowanie się na opracowaniu rodzaju prowadzonej restauracji. Dopiero w następnej kolejności należy biorąc pod uwagę profil przedsiębiorstwa wybrać odpowiednie dania, które znajdą się w karcie. Da to możliwość bardzo komfortowego i wygodnego prowadzenia biznesu gastronomicznego.
Warszawa to olbrzymie możliwości w zakresie kupowania sprzętu
Kupowanie urządzeń gastronomicznych na terenie Warszawy nie stanowi dużego problemu. Na rynku działa bowiem mnóstwo firm, które posiadają w swoich ofertach bardzo dobre jakościowo sprzęty kierowane właśnie do restauracji i w związku z tym można bardzo łatwo zdecydować się na takie oferty, które sprawdzą się rewelacyjnie.
Dzięki temu kompleksowe wyposażenie lokalu gastronomicznego nie będzie stanowiło problemu. W bardzo atrakcyjnych cenach można znaleźć niezbędne wyposażenie restauracji włoskich, kebabów, steak house’ów i wielu innych rodzajów gastronomii. Istnieje zatem możliwość łatwego wystartowania z własnym biznesem restauracyjnym i dotarcie do wielu klientów.
Dysponujemy urządzeniami topowych marek gastronomicznych, takich jak Stalgast, Bartscher, Edesa, Hendi, RM Gastro, Whirlpool i innych.
Jakie urządzenia można kupować w Warszawie?
Wyposażenie gastronomii w Warszawie może być bardzo zróżnicowane i istnieje możliwość kupowania wielu interesujących urządzeń. Zaliczają się do nich przede wszystkim piece, grille, bemary, zmywarki gastronomiczne, szafy chłodnicze, szafy mroźnicze, meble ze stali nierdzewnej i wiele innych.
Każda osoba szukająca kompletnego wyposażenia swojego lokalu gastronomicznego będzie bardzo zadowolona z postawienia na zakupy w Warszawie, gdyż uda się w ten sposób kupić całe wyposażenie. Efekty takiego działania będą tym samym rewelacyjne.
W ofercie posiadamy:
- zmywarki z funkcją wyparzania,
- ekspresy ciśnieniowe i automatyczne,
- dystrybutory i rollbary do piwa,
- chłodziarko-zamrażarki,
- zamrażarki,
- szafy chłodnicze,
- witryny,
- lady,
- i wszystkie rodzaje maszyn, które może mieć w ofercie sklep gastronomiczny.
Sprzęt gastronomiczny nie musi być bardzo drogi w zakupie
Bardzo często obawy przed wejściem w biznes gastronomiczny dotyczą kosztów zakupu sprzętu gastronomicznego, który zostanie wykorzystany w kuchni. Bardzo często obawy są jednak nieuzasadnione, a sam sprzęt można kupić w atrakcyjnych cenach. Wystarczy jedynie w tym celu odpowiednio poszukać konkretnych ofert, które sprawdzą się bardzo dobrze i pozwolą na łatwe kupowanie wysokiej klasy urządzeń, które spełnią wszystkie oczekiwania i wpasują się w potrzeby klientów.
W celu wybrania najlepszych urządzeń do kuchni warto zapoznać się z ofertami produktowymi od wielu przedsiębiorstw. Dzięki temu z łatwością uda się wybrać takie oferty, które idealnie wpasują się w potrzeby i będą odpowiadały wymaganiom. Porównanie ofert wielu sprzedawców da możliwość bardzo łatwego znalezienia najbardziej korzystnych ofert, a zatem zainteresowanie się najlepszymi urządzeniami będzie dawało świetne efekty.
Podczas wyposażania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego w urządzenia gastronomiczne pamiętaj o:
- umiejscowieniu urządzeń gastronomicznych – najpierw projekt technologiczny a dopiero potem zakup wyposażenia do lokalu,
- ofercie kulinarnej lokalu – to, co zamierzasz oferować ma ogromny wpływ na zakup odpowiedniego wyposażenia lokalu,
- zatrudnieniu personelu – przeprowadzenie rekrutacji przed zakupem wyposażenia jest korzystne ze względu na przeszkolenie personelu przez specjalistów z firmy.
Sprawy potrzebne do odbioru Sanepidu, które firma wyposażająca lokal może zaoferować Ci w pakiecie z urządzeniami:
- projekt branżowy – instalacja elektryczna, wodno-kanalizacyjna, wentylacja mechaniczna i klimatyzacja,
- projekt technologiczny – zgodny z wymogami Sanepidu i zawierający rozkład sprzętów i urządzeń,
- system HACCP – silnie powiązania z wyposażeniem lokalu i wymagana przez Sanepid,
- szkolenie – przeszkolenie personelu z zakresu obsługi sprzętów gastronomicznych,
- serwis – autoryzowany serwis urządzeń gastronomicznych.
Wybrane powyższe usługi firma wykona dla Ciebie na dużych rabatach lub zupełnie za darmo. Warto zapytać o te sprawy przed podpisaniem umowy na wyposażenie gastronomii.
Wyposażenie gastronomii Warszawa – CENY
Cennik kompleksowego wyposażenia gastronomii jest zależny od rodzaju Twojej działalności i jej skomplikowania, metrów kwadratowych lokalu oraz ewentualnych pracogodzin specjalisty. Widełki wynoszą od niecałych 40000 złotych w małej gastronomii do nawet miliona złotych w dużych restauracjach.
Oprócz tego istnieje możliwość zakupu pojedynczych urządzeń. Sprzęty są objęte gwarancją producenta. Nasi Partnerzy zapewniają ponadto serwis urządzeń gastronomicznych i pomoc przy przeszkoleniu.
Przy czym warto abyś wiedział, że koszt wyposażenia gastronomii jest negocjowalny. Czasami kupując urządzenia gastronomiczne od naszego Partnera możesz otrzymać projekt technologiczny w Warszawie, a jeśli go nie potrzebujesz to możesz utargować kilka procent na cenach urządzeń.
Oczywiście nie warto oszczędzać na urządzeniach i wybierać najtańszej firmy, ponieważ jak to zwykle bywa – albo jest niska cena, albo dobra i fachowa pomoc. Nasi Partnerzy starają się znaleźć złoty środek i spełnić wymagania stawiane przez restauratorów.
Zobacz też: Wyposażenie kuchni hotelowej Warszawa
Wyposażenie gastronomii Warszawa – kontakt
Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz się skontaktować w sprawie zakupu wyposażenia do lokalu. Nasz Partner ma na koncie setki wyposażonych lokali i zadowolonych restauratorów w Warszawie i w innych miastach woj. mazowieckiego.