wyposażenie gastronomii warszawa

Wyposażenie gastronomii Łódź, Piotrków Tryb.

ZADZWOŃ
57 607-31-77


Partner Managero.pl oferuje profesjonalne i dostosowane do lokalu wyposażenie gastronomii w Łodzi. Pomożemy Ci dobrać odpowiednie sprzęty i urządzenia, a także przeprowadzimy szkolenie pod kątem obsługi i zapewnimy serwis.

Wyposażenie gastronomii Łódź i okolice to zgodne z dokumentacją HACCP, zwłaszcza z Rozporządzeniem WE 852/2004 oraz z polskimi przepisami sanitarnymi i BHP sprzęty i urządzenia do lokali. Jeśli planujesz kupić wyposażenie od jednego dystrybutora, to możesz spodziewać się pomocy również w innych zakresach przygotowania lokalu pod wymogi Sanepidu.

Hurtownia mająca w ofercie wyposażenie gastronomii może przedstawić Ci kompleksową wycenę urządzeń i sprzętów. Jeśli wiesz, jakich urządzeń potrzebujesz do lokalu to wystarczy że wypełnisz poniższy formularz i zaczekasz na odpowiedź naszego Partnera.

Kompleksowe wyposażenie gastronomii jest do Twojej dyspozycji na terenie miast Łódź, Piotrków Trybunalski, Bełchatów, Tomaszów Mazowiecki, Skierniewice, Zgierz, Radomsko a także w mniejszych miejscowościach w województwie łódzkim.

Oferta wyposażenia gastronomii – Łódź

Wyposażamy wszystkie typy lokali gastronomicznych: restauracje, kawiarnie, bary puby, kebaby, fast-foody i inne.

Dysponujemy urządzeniami topowych marek gastronomicznych, takich jak Stalgast, Bartscher, Edesa, Hendi, RM Gastro, Whirlpool i innych.

stalgast bartscher hendi

W ofercie posiadamy:

  • zmywarki z funkcją wyparzania,
  • ekspresy ciśnieniowe i automatyczne,
  • dystrybutory i rollbary do piwa,
  • chłodziarko-zamrażarki,
  • zamrażarki,
  • szafy chłodnicze,
  • witryny,
  • lady,
  • i wszystkie rodzaje maszyn, które może mieć w ofercie sklep gastronomiczny.

Podczas wyposażania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego w urządzenia gastronomiczne pamiętaj o:

  • ustawieniu urządzeń gastronomicznych – najpierw powinien zostać wykonany projekt technologiczny a dopiero potem zakup wyposażenia do lokalu,
  • menu lokalu – to, co zamierzasz oferować ma spory wpływ na zakup właściwego wyposażenia lokalu,
  • zatrudnieniu personelu – zatrudnienie pracowników przed zakupem wyposażenia jest korzystne ze względu na szybsze przeszkolenie.

Projekty i dokumenty do Sanepidu, które firma wyposażająca lokal może zaoferować w pakiecie z urządzeniami gastronomicznymi:

  • projekt branżowy – instalacja elektryczna, wodno-kanalizacyjna, wentylacja mechaniczna i klimatyzacja,
  • projekt technologiczny – zgodny z wymogami Sanepidu i zawierający rozkład sprzętów i urządzeń,
  • dokumentacja HACCP – silnie powiązania z wyposażeniem lokalu i wymagana przez Sanepid,
  • szkolenie – przeszkolenie personelu z zakresu obsługi sprzętów gastronomicznych,
  • serwis – autoryzowany serwis urządzeń gastronomicznych.

Wybrane usługi firma wykona dla Ciebie na dużych rabatach lub zupełnie za darmo. Warto zapytać o te sprawy przed podpisaniem umowy na wyposażenie gastronomii.

Wyposażenie gastronomii Łódź – CENY

Cena kompleksowego wyposażenia gastronomii zależy od rodzaju działalności i jej skomplikowania, metrów kwadratowych lokalu oraz ewentualnych pracogodzin fachowca. Widełki wynoszą od niecałych 40.000 złotych w małej gastronomii do nawet miliona złotych w dużych restauracjach i hotelach.

Oczywiście istnieje możliwość zakupienia pojedynczych urządzeń. Sprzęty są objęte gwarancją producenta. Nasi Partnerzy zapewniają ponadto serwis urządzeń gastronomicznych i pomoc przy przeszkoleniu.

Warto abyś wiedział, że cena wyposażenia gastronomii jest możliwa do negocjacji. Czasami kupując urządzenia gastronomiczne od naszego Partnera możesz otrzymać projekt technologiczny w Łodzi gratis, a jeśli go nie potrzebujesz to możesz utargować kilka procent od cen urządzeń.

Nie warto oszczędzać na urządzeniach i wybierać najtańszej oferty, ponieważ jak to zwykle bywa – albo wybiera się niską cenę, albo dobrą i fachową pomoc. Partnerzy Managero.pl starają się znaleźć złoty środek i spełnić wymagania stawiane przez restauratorów.

Zobacz też: Wyposażenie kuchni hotelowej Łódź

Wyposażenie gastronomii Łódź – kontakt

Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz się skontaktować w sprawie zakupu wyposażenia gastronomicznego w Łodzi lub w innym mieście woj. łódzkiego.

Wypełnij formularz lub zadzwoń: 57 607-31-77

    Imię i nazwisko

    Jaki lokal otwierasz/prowadzisz

    Budżet na wyposażenie

    Miasto gdzie znajduje się lokal

    E-mail

    Nr telefonu

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania, zgodnie z Polityką Prywatności. Wiem, że zgodę tą mogę w każdej chwili wycofać.

    Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej

    Oceń
    [Głosów: 1 Ocena: 5]
    Call Now Button