Partner Managero.pl na terenie woj. lubuskiego:
Rodan Expert – wdrożenie HACCP, GMP/GHP
Infolinia: 57 607-31-77
- Otwierasz lokal na terenie województwa lubuskiego i potrzebujesz księgi HACCP?
- Zastanawiasz się, czy wystarczy Ci samo GMP/GHP?
- Przeraża Cię odbiór i kontrola lokalu przez Sanepid?
Nasz Partner w mieście Zielona Góra pomoże zarówno przy stworzeniu księgi HACCP jak i jej wdrożeniu w Twoim lokalu gastronomicznym.
Fachowcy z dziedziny HACCP, wieloletni praktycy technologii żywienia z branży gastronomicznej są do Twojej dyspozycji na terenie miast: Zielona góra, Gorzów Wlkp., Żary, Nowa Sól, Żagań, Świebodzin, Międzyrzecz, Słubice a także w mniejszych miejscowościach w województwie lubuskim. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia a także Rozporządzenia Wspólnoty Europejskiej określają przymus wprowadzenia zasad HACCP w restauracjach i innych lokalach gastronomicznych. Niekiedy wystarczy samo GMP/GHP, o ile Twój lokal i zakres działalności gastronomicznej będą temu sprzyjały.
Dokumentacja HACCP Zielona Góra, Nowa Sól, Gorzów Wielkopolski
Podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego otrzymasz od specjalisty na terenie województwa lubuskiego następującą pomoc:
- stworzenie dokumentacji HACCP lub GMP/GHP,
- wdrożenie zasad wynikających z dokumentacji,
- przeszkolenie personelu pod kątem zasad bezpieczeństwa żywności i żywienia,
- wykonanie audytu lokalu pod kątem przestrzegania zasad HACCP.
Fachowcy Managero wykonują profesjonalną i w 100% akceptowalną przez Sanepid dokumentację HACCP.
UWAGA! Dokumentację HACCP przygotowuje się zazwyczaj na podstawie projektu technologicznego. Jeśli jeszcze go nie posiadasz, zamów razem z księgą HACCP: projekt technologiczny Zielona Góra
Księga HACCP Zielona Góra – CENA
Dokumentacja HACCP i GMP/GHP jest zawsze sprawą indywidualną i musi być dostosowana do potrzeb Twojego lokalu. Koszt zależy od wielkości lokalu, położenia i tego, co zamierzasz przygotowywać. Widełki cenowe mieszczą się w zakresie od 600 do 1600 złotych. Po krótkiej rozmowie, specjalista przedstawi Ci dokładną ofertę.
HACCP Zielona Góra – kontakt
Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz uzyskać profesjonalną pomoc specjalistów z zakresu HACCP i GMP/GHP w Zielonej Górze lub w innym mieście woj. lubuskiego.