księga haccp

HACCP Zielona Góra, Gorzów Wlkp., Żary

Partner Managero.pl na terenie woj. lubuskiego:

Rodan Expert – wdrożenie HACCP, GMP/GHP
Infolinia: 57 607-31-77


  • Otwierasz lokal na terenie województwa lubuskiego i potrzebujesz księgi HACCP?
  • Zastanawiasz się, czy wystarczy Ci samo GMP/GHP?
  • Przeraża Cię odbiór i kontrola lokalu przez Sanepid?

Nasz Partner w mieście Zielona Góra pomoże zarówno przy stworzeniu księgi HACCP jak i jej wdrożeniu w Twoim lokalu gastronomicznym.

Fachowcy z dziedziny HACCP, wieloletni praktycy technologii żywienia z branży gastronomicznej są do Twojej dyspozycji na terenie miast: Zielona góra, Gorzów Wlkp., Żary, Nowa Sól, Żagań, Świebodzin, Międzyrzecz, Słubice a także w mniejszych miejscowościach w województwie lubuskim. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia a także Rozporządzenia Wspólnoty Europejskiej określają przymus wprowadzenia zasad HACCP w restauracjach i innych lokalach gastronomicznych. Niekiedy wystarczy samo GMP/GHP, o ile Twój lokal i zakres działalności gastronomicznej będą temu sprzyjały.

Dokumentacja HACCP Zielona Góra, Nowa Sól, Gorzów Wielkopolski

haccp zielona góra, gorzów wlkp

Zleć Managero.pl wykonanie HACCP w miastach: Zielona Góra, Gorzów Wlkp., Nowa Sól i innych w woj. lubuskim

Podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego otrzymasz od specjalisty na terenie województwa lubuskiego następującą pomoc:

  • stworzenie dokumentacji HACCP lub GMP/GHP,
  • wdrożenie zasad wynikających z dokumentacji,
  • przeszkolenie personelu pod kątem zasad bezpieczeństwa żywności i żywienia,
  • wykonanie audytu lokalu pod kątem przestrzegania zasad HACCP.

Fachowcy Managero wykonują profesjonalną i w 100% akceptowalną przez Sanepid dokumentację HACCP. 

UWAGA! Dokumentację HACCP przygotowuje się zazwyczaj na podstawie projektu technologicznego. Jeśli jeszcze go nie posiadasz, zamów razem z księgą HACCP: projekt technologiczny Zielona Góra

Księga HACCP Zielona Góra – CENA

Dokumentacja HACCP i GMP/GHP jest zawsze sprawą indywidualną i musi być dostosowana do potrzeb Twojego lokalu. Koszt zależy od wielkości lokalu, położenia i tego, co zamierzasz przygotowywać. Widełki cenowe mieszczą się w zakresie od 600 do 1600 złotych. Po krótkiej rozmowie, specjalista przedstawi Ci dokładną ofertę.

HACCP Zielona Góra – kontakt

Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz uzyskać profesjonalną pomoc specjalistów z zakresu HACCP i GMP/GHP w Zielonej Górze lub w innym mieście woj. lubuskiego.

Napisz ws. dokumentacji HACCP lub zadzwoń: 57 607-31-77

    Imię i nazwisko

    Twoje miasto

    Opisz swój problem i sprecyzuj oczekiwania

    Adres email

    Nr telefonu

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania, zgodnie z Polityką Prywatności. Wiem, że zgodę tą mogę w każdej chwili wycofać.

    Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej

    Click to rate this post!
    [Total: 1 Average: 5]
    Call Now Button