Partner Managero.pl na terenie woj. małopolskiego:
nProjekt – wdrożenie HACCP, GMP/GHP
Infolinia: 57 607-31-77
- Potrzebujesz dokumentacji HACCP na terenie województwa małopolskiego?
- Nie wiesz, czy wystarczy Ci samo GMP/GHP?
- Przeraża Cię odbiór lokalu przez Sanepid?
Pomagamy zarówno przy stworzeniu dokumentacji jak i jej wdrożeniu w Twoim lokalu gastronomicznym.
Specjaliści z dziedziny HACCP są do Twojej dyspozycji na terenie miast: Kraków, Tarnów, Nowy Sącz, Oświęcim, Chrzanów a także w mniejszych miejscowościach w województwie małopolskim. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia reguluje konieczność wprowadzenia zasad HACCP w restauracjach i innych lokalach gastronomicznych. Czasami wystarczy samo GMP/GHP, dlatego nie warto abyś przepłacał.
Dokumentacja HACCP Kraków, Zakopane, Nowy Sącz
Podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego nasz Partner na terenie województwa małopolskiego pomoże Ci:
- stworzyć dokumentację HACCP lub GMP/GHP,
- wdrożyć zasady wynikające z dokumentacji,
- przeszkolić personel pod kątem zasad bezpieczeństwa żywności i żywienia.
Nasi specjaliści wykonują profesjonalną i w pełni akceptowalną przez Sanepid dokumentację HACCP.
UWAGA! Dokumentację HACCP przygotowuje się zazwyczaj na podstawie projektu technologicznego. Jeśli jeszcze go nie posiadasz, to zamów teraz: projekt technologiczny Kraków
Księga HACCP Kraków – CENA
Dokumentacja HACCP i GMP/GHP jest zawsze sprawą indywidualną i musi być dostosowana do potrzeb Twojego lokalu. Koszt zależy od wielkości lokalu, położenia i tego, co zamierzasz przygotowywać. Widełki cenowe mieszczą się w zakresie od 600 do 1200 złotych. Po krótkiej rozmowie, specjalista przedstawi Ci dokładną ofertę.
HACCP Kraków – kontakt
Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz skorzystać z usług specjalistów z zakresu HACCP i GMP/GHP w Krakowie lub w innym mieście woj. małopolskiego.