DOKUMENTACJA HACCP

HACCP Kielce, Ostrowiec Św., Sandomierz

Partner Managero.pl na terenie woj. świętokrzyskiego:

QSM – księga HACCP, GMP/GHP
Infolinia: 57 607-31-77


  • Potrzebujesz dokumentacji HACCP na terenie województwa świętokrzyskiego?
  • Nie wiesz, czy wystarczy Ci samo GMP/GHP?
  • Przeraża Cię odbiór lokalu przez Sanepid?

Pomagamy zarówno przy stworzeniu dokumentacji jak i jej wdrożeniu w Twoim lokalu gastronomicznym.

Specjaliści z dziedziny HACCP są do Twojej dyspozycji na terenie miast: Kielce, Ostrowiec Świętokrzyski, Starachowice, Skarżysko-Kamienna, Sandomierz a także w mniejszych miejscowościach województwa świętokrzyskiego. Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia reguluje konieczność wprowadzenia zasad HACCP w restauracjach i innych lokalach gastronomicznych. Czasami wystarczy samo GMP/GHP, dlatego nie warto abyś przepłacał.

Dokumentacja HACCP Kielce, Ostrowiec Św. Sandomierz

Podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego nasz Partner na terenie województwa świętokrzyskiego pomoże Ci:

  • stworzyć dokumentację HACCP lub GMP/GHP,
  • wdrożyć zasady wynikające z dokumentacji,
  • przeszkolić personel pod kątem zasad bezpieczeństwa żywności i żywienia.

Nasi specjaliści wykonują profesjonalną i w pełni akceptowalną przez Sanepid dokumentację HACCP. 

UWAGA! Dokumentację HACCP przygotowuje się zazwyczaj na podstawie projektu technologicznego. Jeśli jeszcze go nie posiadasz, to zamów teraz: projekt technologiczny Kielce

Księga HACCP Kielce – CENA

Dokumentacja HACCP i GMP/GHP jest zawsze sprawą indywidualną i musi być dostosowana do potrzeb Twojego lokalu. Koszt zależy od wielkości lokalu, położenia i tego, co zamierzasz przygotowywać. Widełki cenowe mieszczą się w zakresie od 600 do 1200 złotych. Po krótkiej rozmowie, specjalista przedstawi Ci dokładną ofertę.

HACCP Kielce – kontakt

Zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz jeśli chcesz skorzystać z usług specjalistów z zakresu HACCP i GMP/GHP w Kielcach lub w innym mieście woj. świętokrzyskiego.

Napisz, jeśli potrzebujesz pomocy z HACCP

    Imię i nazwisko

    Twoje miasto

    Opisz swój problem i sprecyzuj oczekiwania

    Adres email

    Nr telefonu

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji pomocy w ramach powyższego zapytania, zgodnie z Polityką Prywatności. Wiem, że zgodę tą mogę w każdej chwili wycofać.

    Chcę otrzymywać newsletter z artykułami pomocnymi dla branży gastronomicznej

    Click to rate this post!
    [Total: 1 Average: 5]
    Call Now Button