Partner Managero.pl na terenie woj. mazowieckiego:
KCG Consulting – doradztwo gastronomiczne
Infolinia: 57 607-31-77
Za pomocą Partnerów Managero.pl prowadzimy na terenie województwa mazowieckiego indywidualne doradztwo gastronomiczne. Pomożemy Ci przy otwarciu jak i prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Specjaliści z dziedziny biznesu gastronomicznego są do Twojej dyspozycji na terenie miast Warszawa, Radom, Płock, Siedlce, Ostrołęka, Legionowo, Wołomin, Nowy Dwór Mazowiecki a także w mniejszych miejscowościach w województwie mazowieckim.
Pomoc w otwarciu restauracji Warszawa
Zakres pomocy, jaką możesz uzyskać podczas otwierania restauracji, kawiarni, pubu lub innego lokalu gastronomicznego:
- pomożemy Ci stworzyć budżet otwarcia lokalu w oparciu o analizę lokalną,
- przygotujemy wspólnie harmonogramu prac związany z otwarciem Twojego lokalu,
- opracujemy procedury organizacyjne pracy restauracji,
- wybierzemy razem najlepszych dostawców,
- pomożemy Ci przy ustalaniu menu,
- ułożymy wspólnie receptury dań,
- doradzimy Ci w kwestii wystroju i aranżacji wnętrza lokalu,
- zrekrutujemy dla Ciebie wykwalifikowanych kucharzy, kelnerów, managera i innych pracowników,
- odpowiemy na wszystkie pytania, jakie przyjdą Ci do głowy w temacie prowadzenia lokalu gastronomicznego,
- doradzimy jaki wybrać wyposażenie gastronomii w Warszawie.
Konsultacje gastronomiczne w woj. mazowieckim
Zakres oferowanej pomocy dla istniejących restauracji, kawiarni, pubów i innych lokali gastronomicznych:
- zbadamy jakość usług oferowanych przez Twój lokal korzystając z narzędzi badawczych typu “Tajemniczy klient”,
- przeprowadzimy analizę Twojego lokalu gastronomicznego pod kątem kosztów, wydatków, pracy pracowników i menu lokalu,
- przeszkolimy Twój personel pod kątem sprzedaży i obsługi gości,
- zwiększymy zyski Twojego lokalu za pomocą narzędzi marketingu gastronomicznego,
- opracujemy plan naprawczy,
- odpowiemy na wszystkie Twoje pytania, jakie pojawią się w temacie działalności gastronomicznej.
Doradztwo gastronomiczne Warszawa – CENNIK
Oferta doradztwa gastronomicznego jest kompleksowa i zindywidualizowana. Wycena konsultacji / doradztwa zależy od tego, jaki zakres pomocy będzie Ci potrzebny i oscyluje w granicach 250 – 2500 złotych.
UWAGA! Nie oferujemy pomocy przy zdobyciu kapitału na otwarcie. Jeśli jesteś na etapie szukania środków na uruchomienie lokalu, przeczytaj ten poradnik.
Jeśli jesteś zainteresowany doradztwem gastronomicznym w Warszawie lub w innym mieście woj. mazowieckiego, zadzwoń: 57 607-31-77 lub wypełnij poniższy formularz.